Professionel Business Coaching

Team Coaching

Jeg tilbyder at coache teams (team coaching) som har et ønske om at skabe bedre resultater. I team coaching fokuseres på fælles mål, der relaterer til arbejdspladsen eller gruppen. Et team er en større eller mindre grupper af fagfolk eller ansatte, der ønsker at styrke deres samarbejde eller resultater. F. eks større indtjening, bedre kommunikation, samarbejde og fælles fokus. Det skaber en fantastisk dynamik, når en gruppe har fælles fokus og bevæger sig i den samme retning.

Coaching tager udgangspunkt i, at medarbejderne/teamet har et ekstra potentiale de normalt ikke får lejlighed til at anvende i deres arbejdsliv. Såfremt dette potentiale anvendes kan de gøre arbejdet udviklende og mere tilfredsstillende, samtidig med at de øger produktiviteten. Når teamet bliver coachet til at finde egne svar og løsninger, bliver de mere kreative, tilfredse og tager mere medansvar for arbejdsprocesser og projekter som de er involveret i.

Ledere – Kend dig selv! – med business coaching

Det, at du som leder, kender dig selv – at du ved hvad du står for, og hvor du vil hen – er det, der gør, at man kan være troværdig og effektiv som leder. Troværdighed og integritet er til stadighed nøgleord for lederen. At være den man er – også når man går på arbejde.

Lederudvikling (business coaching) må tage udgangspunkt i hvem lederen er som person. Det gælder om at få hele personligheden med sig – sin rationalitet, historie, moral, følelser osv. Vi har hele vores eksistens med os på arbejde – vi kan ikke nøjes med at ”udfylde en rolle” .

Du kan skrælle videre i lagene af spørgsmålet – hvem er jeg ? Hvordan ønsker jeg at se mig selv??
Lederen må til stadighed vælge, hvilket menneske og hvilken leder han/hun gerne vil være – og hvad han/hun vil lade sig forpligte af og stræbe imod.
Som leder kan man medstor fordel vælge den coachende ikke-autoritære lederstil overfor medarbejderne, nemlig ved istedet at give instruktioner og ordrer – at motivere og inspirere medarbejderne til selv at tage initiativ og finde egne løsninger på arbejdsopgaver og jobmæssige udfordringer.

Se også Ledelses – udviklings kursus under El Camino!

Close Menu