Fakta om El Camino

Camino de Santiago (El Camino) er en 800 km lang pilgrimsrute fra Frankrig, gennem Nordspanien og til Santiago de Compostella. Ordet Camino betyder ”vej” på spansk, og når man bruger det i sammenhæng med Santiago de Compostella henviser man til den vej, som de gående pilgrimme skal følge, for at nå den hellige vej.

Siden middelalderen har mennesker fra hele verden valfartet til katedralen i Santiago. I dag hitter pilgrimsvejen til Santiago de Compostella, sandsynligvis af en lang række årsager, men en af dem er, at der her er mulighed for at foretage en rejse, der har et andet – om man vil, et højere – indhold end den almindelige turistrejse.
Det siges, at Caminoen ligger direkte under Mælkevejen og følger bestemte linjer, der afspejler energien fra stjernesystemet over den.

Caminoens energi har været kendt i alle tider, hvor folk har brugt den til selvransagelse og til at opnå større selverkendelse.

I dag vandrer hundredetusinder hvert år ad pilgrimsvejen til Santiago de Compostella for at få en religiøs, en kulturel og en naturrig oplevelse langs den smukke og historisk betydningsfulde rute.

EC6 EC El Camino 2 069

Close Menu