Hvorfor træningsophold?

Eliteidrætsudøvere tager på træningslejr (træningsophold), så de kan fordybe sig 100 pct., når de skal boostes lidt eller arbejde med noget helt nyt. Det rykker lidt mere, når man ikke lige skal svare en telefon, sætte en vask over eller hvad det nu er, der kan virke forstyrrende. Det handler om at have 100 % fokus.

Hvorfor ikke benytte samme metode?

Det er så let for os at fylde hjernen med 47 ting samtidig.

Hvis vi fortsat skal fastholde vores effektivitet og vort fokus, betyder det måske bare at systemet skal genstartes en gang i mellem. Vi tror på, at vi har brug for at lukke alle de igangværende programmer, og kun arbejde i ét vindue ind imellem, for nu at blive i computer-sproget.

Det handler om at holde FOKUS.

Det kan vi gøre på en træningslejr. Her kan vi også slippe af med den tilbagevendende evindelige dårlige samvittighed, der kan opstå, når man lukker andet ude. Når man er på træningslejr, så ved man, at der kun én prioritet. Nemlig een selv. Man skal slå multi-tasking funktionen fra – og blive langt mere effektiv og fokuseret.

Der er en grund til at sportsfolk tager på træningslejr. Det rykker bare mere der hvor vort fokus er!

Dog er den grundlæggende fællesnævner for træningsopholdet, at du er nysgerrig på træning og livsstil og ønsker mere end blot at få trænet en masse timer.

Eneste krav til deltagerne er, at du ønsker at forbedre dig. Ingen krav om hvor hurtigt man kan løbe/cykle, hvor stærk du er, men mere om din mentale indstilling til træning..og nåh ja så skal du også have lyst til at have det sjovt og kunne lide rigtig god mad.

Close Menu