Profil

Anette Jensen er stifter og ejer af Camino Coaching billede-5

Om coaching og personlig udviking

Anette har en dyb erfaring med professionel og individuel rådgivning gennem sin karriere inden for salg, ledelse og coaching. Anette har længe anvendt personlig coaching af både salgsteams og ledelsesgrupper til at opnå bedre resultater samt individuelt til at fremme den personlige udvikling og frigøre mentale og personlige ressourcer.

Det er Anettes grundlæggende holdning at store resultater først kommer, når der er overensstemmelse mellem organisationens og den enkeltes mål, forudsætninger og behov. Igennem sin coaching ved Anette, hvordan den individuelle afklaring kan realiseres til glæde for den enkeltes fortsatte udvikling og indgå i teamets overordnede mål.

Som aktiv sportskvinde ved Anette hvor vigtigt det er, at både den fysiske og mentale form er i orden, når medarbejderen/lederen skal forberede sig på nye udfordringer eller konfliktfyldte situationer, der er uvante eller stiller krav til nye sider hos den enkelte. Det er derfor vigtigt, at man er mentalt parat til at håndtere sådanne situationer. Anettes coaching metode sætter fokus på at skabe klarhed og forståelse for den enkelte i forhold til udfordringen, samt overblik og overskud til at håndtere sådanne situationer.

Anettes coaching metoder er baseret på en støttende dialog(spørgsmål), hvor medarbejderen/lederen gennem egen selvanalyse og selvrefleksion i faser, når frem til en afklaring omkring mål, forhindringer samt løsninger der tager udgangspunkt i vedkommendes egne ressourcer.

Læs om vores privatlivspolitik her

Close Menu